Rreth nesh

megatek

Ky blog eshte hapur per arsye studimore dhe nuk ka asnje lidhje me kompanine. NUK ESHTE FAQE ZYRTARE

HISTORIKU

Megatek SA është hipermarketi më i madh “Bëje Vetë” në Shqipëri që ofron shitje me shumicë dhe pakicë në Shqipëri dhe rajon. Megatek SA është pjesë e Teqja Group International, i përbërë nga nje grup kompanish me experiencë të gjatë jo vetëm në Shqipëri por edhe në tregun rajonal duke ofruar nje gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh që nga logjistika deri tek prodhimi i materialeve industriale.

Grupi përfshin kompanitë si më poshtë:

  • “Teqja international” s.a.
  • “Teqja” l.t.d
  • “Global construction” s.a
  • TNT Albania
  • Spartan security & Spartan security systems
  • Radmail
  • Albanian network communication company
  • Albanian company of general services
  • Reno Albania l.t.d
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: