Vlerat

Misioni

Megatek personifikon çmimin e orientuar drejt vlerës dhe blerësat koshientë ndaj cilësisë.Megatek-u inkurajon, informon, frymëzon si dhe u demonstron klientëve se si të ndërtojnë ose transformojnë shtëpitë në ambjente të personalizuara ku mund të shprehin vetveten.

Vizioni

Kur klienti mendon “SHTËPI” automatikisht duhet te mendojë “Megatek” si hipermarketin me asortimentin më të mirë në treg, çmimin e orientuar drejt vlerës si edhe shërbimin më të mirë për klientin.

Vlerat

Më poshtë vlerat themelore, të rëndësishme për një organizatë si ne:

-Shërbim i shkëlqyer ndaj klientit

-Ndërtimi i marrëdhënieve të forta me furnitorët, personelin, blerësat

-Punonjësit tanë janë asete me vlerë

– Konkurrencë e ndershme në treg

Punonjësit tanë

“Punonjësit tanë janë asete me vlerë të kompanisë sonë, pjesëmarrësit thelbësore me përgjegjësi të përbashkëta në përmbushjen e misionit tonë”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: