Produktet e Katalogut

https://i2.wp.com/www.megateksa.com/img/header.jpg

Ambjent i Brendshem

Në këtë kategori do të gjeni:

Pajisje të brendëshme: Dyer të brendshme, Dyer të jashtme, Aksesorë dere, Hidrosanitare, Pllaka dysheme, Pllaka muri, Kuzhinat, Zbukurime për krishtlindje, Dekorime, Dekorime te tjera, Panele drusore, Mobilje të thjeshta, Bojëra

Materiale Kopshtarie

Në këtë kategori do të gjeni:

Pajisje të jashtme Mobilje: Komplete, Divane, Tavolina, Jastekë, Karrike, Çadër statike, Çadër e varur, Lisharëse, Gazebo, Shtrat I varur (Hamak), Sheslonge, Aksesorë për jashtë

Aksesorë kopështi: Mbajtëse lulesh, Gardhe/ Rrjeta shufrash, Kufizuesa, Gardh firzamonik, Rrogozë, Rrjetë Gardhi, Shtëpi kafshësh, Panelëza që shtrohet kopshti, Lule dhe bime, Pajisje për kënde lojrash, Elementë shtrimi, Veshës muri, Rrote, Druri  dhe dërrasat, Tenda dielli

Materiale Ndertimi

Në këtë kategori do të gjeni:

Materiale Ndërtimi: Tuba, Bashkues, Bashkues prej gome që zgjerohet, Fllanxha, Valvula, Mbulesa kapanxhe me hekur të punuar, Grila, Profile, Matës uji, Bashkues tubi ( niple), Manikota për tuba, Manometër presioni, Termometër, Morsetë për tuba, Elektroda, Materiale për Mure të Thata, Kanale kullimi polimer dhe betoni, Materiale izoluese, Fllanxha izoluese, Tuba gome fleksibël, Pajisje për shuarje zjarri, Vida, Tullë, Llaci dhe materiale lidhës, Mbuluesa çatije, Të tjera materiale ndërtimi, Betoniere, Karrocë punë, Ngjitës Shirit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: