Karta e anëtarsimit MEGATEK

Oferta speciale, promovime, kupona dhe garancitë!
Kur ju regjistroheni për oferta speciale MEGATEK, kupona zbritjeje ose promovime të tjera, ne mund të kërkojmë të dhënat tuaja personale në mënyrë që të nënvizojmë suksesin e promovimeve të ofertave në të ardhmen. Ju gjithashtu mund të japni një informacion të tillë kur të plotësoni një kartë garancie për një produkt të blerë nga MEGATEK ose ju mund të na japni një informacion të tillë si preferenca  produkti, arsyet për blerjen e tij, informacione rreth stilit të jetes si dhe për të na ndihmuar të mësojmë më tepër rreth preferencave tuaja te blerjes.

 

Merrni një megacard dhe përfitoni skonto direkte në blerjet tuaja si edhe shërbime ekstra!

Vlera e skontos qe ju përfitoni rritet pas çdo blerjeje.

Për më tepër mbi megacard, kontaktoni direkt në pikën e informacionit në hipermaket.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: