Monthly Archives: January 2013

Advertisements

Sondazh

Produktet e Katalogut

https://i2.wp.com/www.megateksa.com/img/header.jpg

Ambjent i Brendshem

Në këtë kategori do të gjeni:

Pajisje të brendëshme: Dyer të brendshme, Dyer të jashtme, Aksesorë dere, Hidrosanitare, Pllaka dysheme, Pllaka muri, Kuzhinat, Zbukurime për krishtlindje, Dekorime, Dekorime te tjera, Panele drusore, Mobilje të thjeshta, Bojëra

Materiale Kopshtarie

Në këtë kategori do të gjeni:

Pajisje të jashtme Mobilje: Komplete, Divane, Tavolina, Jastekë, Karrike, Çadër statike, Çadër e varur, Lisharëse, Gazebo, Shtrat I varur (Hamak), Sheslonge, Aksesorë për jashtë

Aksesorë kopështi: Mbajtëse lulesh, Gardhe/ Rrjeta shufrash, Kufizuesa, Gardh firzamonik, Rrogozë, Rrjetë Gardhi, Shtëpi kafshësh, Panelëza që shtrohet kopshti, Lule dhe bime, Pajisje për kënde lojrash, Elementë shtrimi, Veshës muri, Rrote, Druri  dhe dërrasat, Tenda dielli

Materiale Ndertimi

Në këtë kategori do të gjeni:

Materiale Ndërtimi: Tuba, Bashkues, Bashkues prej gome që zgjerohet, Fllanxha, Valvula, Mbulesa kapanxhe me hekur të punuar, Grila, Profile, Matës uji, Bashkues tubi ( niple), Manikota për tuba, Manometër presioni, Termometër, Morsetë për tuba, Elektroda, Materiale për Mure të Thata, Kanale kullimi polimer dhe betoni, Materiale izoluese, Fllanxha izoluese, Tuba gome fleksibël, Pajisje për shuarje zjarri, Vida, Tullë, Llaci dhe materiale lidhës, Mbuluesa çatije, Të tjera materiale ndërtimi, Betoniere, Karrocë punë, Ngjitës Shirit.

Vlerat

Misioni

Megatek personifikon çmimin e orientuar drejt vlerës dhe blerësat koshientë ndaj cilësisë.Megatek-u inkurajon, informon, frymëzon si dhe u demonstron klientëve se si të ndërtojnë ose transformojnë shtëpitë në ambjente të personalizuara ku mund të shprehin vetveten.

Vizioni

Kur klienti mendon “SHTËPI” automatikisht duhet te mendojë “Megatek” si hipermarketin me asortimentin më të mirë në treg, çmimin e orientuar drejt vlerës si edhe shërbimin më të mirë për klientin.

Vlerat

Më poshtë vlerat themelore, të rëndësishme për një organizatë si ne:

-Shërbim i shkëlqyer ndaj klientit

-Ndërtimi i marrëdhënieve të forta me furnitorët, personelin, blerësat

-Punonjësit tanë janë asete me vlerë

– Konkurrencë e ndershme në treg

Punonjësit tanë

“Punonjësit tanë janë asete me vlerë të kompanisë sonë, pjesëmarrësit thelbësore me përgjegjësi të përbashkëta në përmbushjen e misionit tonë”

 

Sherbimet ne dyqanet tona

Sherbimet

Ne synojmë të sjellim më  të mirën e mundshme në asortiment dhe asistencën për përdorimin e produkteve, në mënyrë që përfitimi juaj të jetë maksimal.
Tentojmë të përsosim të kuptuarin e nevojave tuaja si edhe sfidën për të përmirësuar veten.

Përmes shumëllojshmërisë së artikujve dhe shërbimeve, qëllimi i Megatek është t’ju ndihmojë të krijoni ambjentet e ëndrrave tuaja.

 

Karta e anëtarsimit MEGATEK

Oferta speciale, promovime, kupona dhe garancitë!
Kur ju regjistroheni për oferta speciale MEGATEK, kupona zbritjeje ose promovime të tjera, ne mund të kërkojmë të dhënat tuaja personale në mënyrë që të nënvizojmë suksesin e promovimeve të ofertave në të ardhmen. Ju gjithashtu mund të japni një informacion të tillë kur të plotësoni një kartë garancie për një produkt të blerë nga MEGATEK ose ju mund të na japni një informacion të tillë si preferenca  produkti, arsyet për blerjen e tij, informacione rreth stilit të jetes si dhe për të na ndihmuar të mësojmë më tepër rreth preferencave tuaja te blerjes.

 

Merrni një megacard dhe përfitoni skonto direkte në blerjet tuaja si edhe shërbime ekstra!

Vlera e skontos qe ju përfitoni rritet pas çdo blerjeje.

Për më tepër mbi megacard, kontaktoni direkt në pikën e informacionit në hipermaket.

Megatek s.a kerkon Supervizor i Departamentit te Dekor

Detyrat dhe Pergjegjesite:

• Manaxhon punen dhe stafin qe ka ne varesi ne perputhje me politikat
dhe rregullat e kompanise.
• Mbikqyr ecurine e punes ne departamentin perkates dhe garanton
bashkepunim dhe performance te larte ne departament.
• Asiston shitesin kur ve re se ka nevoje per nderhyrjen e tij ne nje
negociate te veshtire.
• Ofron informacion te specializuar per klient te interesuar.
• Bashkepunon shume ngushte me manaxherin e hipermaketit per te cuar
perpara departamentin ku ben pjese.
• Respekton dhe mbeshtet punonjesit qe ka ne varesi per te krijuar nje
mjedis te kendshem pune.
• Trajnon punonjesit e departamentit ne lidhje me detyrat e punes,
procedurat dhe rregullat e kompanise.
• Procedon me kryerjen e porosive ne magazine, e cila duhet te
realizohet ne oraret e miratuara nga kompania.
• Kontrollon dhe asiston ne sistemimin e produkteve ne rafte.
• Garanton vendosjen e cmimeve te duhura dhe pershkrimeve perkatese
per cdo artikull ne departamentin perkates.
• Planifikon oret javore te punes dhe periudhat ditore te pushimit per
stafin qe ka ne varesi dhe I ben ato te njohura per stafin dhe
manaxherin e Hipermaket duke respektuar afatin e njoftimit.
• Detyra te tjera sic nevojiten/kerkohen.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: • Diplome Universitare, Fakulteti Politeknik, Dega Tekstil Mode.

Eksperiencë pune: • Preferohen eksperiencat ne pune te ngjashme.

Aftësite:

• Aftesi te drejtoje dhe motivoje nje grup
• Aftesi te shkelqyera komunikuese
• Perkushtim i forte ndaj sherbimit te klientit.
• Aftesi te punoje nen presion dhe te merret me situata sfiduese.
• Ndjenje pergjejgjesie.

Aftesi te tjera:

• Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
• Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office.